O školi

Naš moto je: Nije bitno ko vozi brže, nego ko vozi duže, dakle bolje je izgubiti trenutak u životu, nego život u trenutku!

 

Auto-Škola Logistika osnovana je 1992. godine u Beogradu. Vršimo obuku za B kategoriju na vozilima marke Yugo 55, Fiat Grande Punto, Chevrolet Matizu i Renault Cliu.

Tokom perioda od 2010. godine pa do danas, Auto-Škola Logistika je odlučila da u svim srednjim školama na Novom Beogradu i u Zemunu, kao i u nekoliko škola u opštinama Stari Grad i Savski Venac nagradi najbolje đake u dogovoru sa direktorima škola. Paralelno sa tim za sve maturante na teritoriji Novog Beograda svake godine obezbedićemo besplatnu izradu testova iz znanja o bezbednosti saobraćaja. Time bi sami maturanti, njihovi roditelji kao i rukovodstva njihovih škola dobili uvid o nivou znanja o saobraćaju i u skladu sa tim preduzeli dalje korake.

Instruktori u Auto-Školi su bivši profesori, saobraćajni inženjeri i oficiri u penziji sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata. Pomoćićemo Vam da savladate obuku i postanete siguran vozač koji uspešno vlada svojim vozilom i poštuje druge učesnike u saobraćaju.

Obuka se sastoji od 40 časova teorije i 40 časova vožnje. Teoretska nastava održava se u toku obuke, posebno pred svako polaganje da bi kandidati bili u potpunosti pripremljeni za polaganje ispita. Pružamo i mogućnost doobuke za kandidate koji već poseduju vozačku dozvolu. Časovi za doobuku se održavaju na automobilu kandidata ili na automobilu auto škole u zavisnosti od želje kandidata. Vreme održavanja časova je stvar dogovora vozača i instruktora, i u toku redovne obuke i u toku doobuke.

Prosek polaganja na teoretskom delu ispita (2007. 2008. 2009. 2010. 2011. 2012. 2013. 2014. 2015. i 2016. godine) je 1,2 dok je na praktičnom 2,2 pokušaja po kandidatu, što je značajno bolji prosek od gradskog proseka.

Nudimo stalne popuste od 10% za maturante i studente. Kod grupnih upisa za firme ili preko sindikata obezbeđujemo poseban popust. Plaćanje je moguće i na šest mesečnih rata.

 

Instruktori i vozila

 

Obuka za praktičan ispit i trase za vožnju

Praktični ispit sastoji se iz:

Upravljanja motornim vozilom na uređenom poligonu za praktičnu obuku i upravljanja vozilom u saobraćaju na javnom putu

Na delu praktičnog ispita koji se polaže na uređenom poligonu za praktičnu obuku izvode se poligonske radnje na propisani način. Na delu praktičnog ispita koji se polaže u saobraćaju na javnom putu, potrebno je:

- Upravljanja vozilom, na navedenoj trasi, u skladu sa pravilima saobraćaja, postavljenom saobraćajnom signalizacijom i znacima koje daju ovlašćena službena lica.

- Izvođenja radnje propisno na označenom mestu ili u označenom delu trase.

- Ponašanja na način kojim nećete ometati, ugroziti ili povrediti druge učesnike, kao i da preduzmete sve potrebne mere radi izbegavanja ili otklanjanja opasnih situacija nastalih ponašanjem drugih učesnika u saobraćaju, tako da sebe ili drugog time ne dovodite u opasnost.

- Prikazivanja tehnike vožnje koja omogućava upravljanje vozilom na bezbedan i ekonomičan način i ima najmanji štetni uticaj na životnu sredinu.

U skladu sa gore navedenim, potrebno je da na praktičnom ispitu pokažete da ste stekli potrebna znanja i veštine za samostalno i bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju na putu.